SLH´s Vårevent 2020

Översikt

Välkommen till SLH´s Vårevent/Inspirationshelg 14-15/3. Det blir en helg med spännande föreläsningar, god mat och inspirerande möten.

Som vanligt håller vi till på Elite Hotell. Mer information om föreläsarna kommer allt eftersom.

 

Vad tyckte några var det bästa med förra vårmötet?

Eva-Lotta H: Föreläsningarna var oerhört intressanta gav mycket energi. Många möten med härliga människor som förenas genom intresset för vad ledarhögskolan erbjuder.

Marie: Att återse och umgås med alla deltagare. Bästa föreläsare var Dan Hasson och det mest spännande området var våra tre hjärnor.

Ulla. B: Dan Hasson, Elene, Lars-Eric, Christel Land och Jenny Åkerman. Deras föreläsningar gav mig nya kunskaper och infallsvinklar och var dessutom mycket bra på att förmedla sina kunskaper. Det är också alltid roligt att träffa både gamla och nya SLH:are, en härlig SLH-familj!

Carolina B: Helheten var jättebra. Bra ordnat evenemang och föreläsningarna var superbra.

 

Föreläsare

Christina Stielli

Hur gör vi med arbetsglädjen?

En föreläsning om bättre samarbete och bättre resultat.  

Det talas mycket om att ’hitta’ olika saker – hitta lugnet, hitta kraften, hitta arbetsglädjen. Men arbetsglädje går inte att hitta, den går bara att skapa. Tillsammans, genom att inse att det är medarbetarna som skapar arbetsmiljön, och att alla har ansvar för vad vi väljer att bidra med på jobbet. Det är dags att ta glädjen på allvar eftersom man ser direkta kopplingar till mer lojala medarbetare, färre sjukskrivningar, högre produktivitet, bättre samarbeten och bättre resultat. Skaffa hjälp på vägen i form av insikter, konkreta exempel och tankeväckande historier från verkligheten. Förmedlat med en stor portion berättarglädje.

Se Christina i TV4 och andra mediakanaler


Stefan Sandström

Det blir allt vanligare att människor man möter idag har trauman.  Detta gäller inte bara flyktingar och människor med missbruksproblem, utan även många andra. Mötet med dessa människor ställer särskilda krav på oss eftersom  det kan uppstå plötsliga utagerande beteenden som blir obegripliga för oss om vi inte kan förstå och bemöta traumatiska reaktioner.I sitt föredrag behandlar SS trauma, hur det bildas, bemötande av traumatiserade och hur trauma kan behandlas.

”Stefan Sandström” är legitimerad psykolog och författare som har arbetat med trauma i mer än 35 år. Han är medförfattare till boken ”Motståndskraft” (Carlsson 2012) , med kapitel om trauma och författare till den nyutkomna boken ”Missbruk, trauma och Samsjuklighet” (Gothia 2019). Mer om honom kan man läsa på hans hemsida: www.spfab.se


Lisa Kaptein Kvist

Mental styrketräning och tjockare pannben!
En föreläsning med fokus på hållbar hälsa 
Lisa Kaptein Kvist – int. Lic personlig tränare, kostrådgivare, mental sporttrainer och föreläsare
 
Jag hjälper människor att designa sina liv och skaffa sig en hållbar hälsa. Ofta, väldigt ofta, är motståndet tufft vilket kräver mentala muskler. Hur ser ett sådant träningspass ut?
Varför väljer vi hellre Netflix och chips när vi vet att broccoli, kyckling och knäböj skulle ge ett mycket bättre resultat för hälsan. Är vi korkade eller sitter det helt enkelt i våra gener?         
 
Första steget till förändring är insikt. Här har du klarat första ”farthindret”. Jag tänker tala om mina ”farthinder” och mentala utmaningar, alltifrån ryggskada med förlamning, 28 år som rugbyspelare på elitnivå till hur mentala muskler kan ta dig hur långt som helst.
 
Vill vi utvecklas krävs mod! Mod är en muskel och den kan vi träna upp.
 
Läs mer om mig på www.lisakapteinkvist.se.

Hotell

Elite hotell erbjuder följande priser på rum för SLH:are:

Pris inkl moms och frukost
            Standard 1 pers 818:-
            Granlit Rum (140 cm säng) 1 pers/ 2 pers 985:-
            Superior 1pers/2 pers 1085:-
            Deluxe 1 pers/2 pers 1235:-
Kontakt: 019-156900      www.elite.se

Kontakt

För frågor och information, kontakta

Mikael Unestål

E-post

Tel. 019-33 22 33

Boka här!

OBS!
Avanmälan som sker 4 veckor – 14 dagar före eventet återbetalas 100% av avgiften.

Avanmälan som sker 14 dagar – 7 dagar före eventet återbetalas 50% av avgiften.

Avanmälan som sker 6 – 0 dagar före eventet återbetalas ingen avgift.
anmäla mig tillfå mer info om

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna genomföra kursen/evenemanget och vårt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy