Årets Inspirationshelg i Örebro 16-17 mars 2019

Översikt

Årets Inspirationshelg i Örebro 16-17 mars.

Plats: Elite Hotell 

Program kommer inom kort.

SLH anordnar varje år – alltid tredje helgen i mars ett spännande och välbesökt vårevent. Eventet pågår under lördag och söndag och är späckat med intressanta föreläsningar och aktiviteter. Den sociala samvaron är en viktig del och självklart äter vi en gemensam festmiddag på lördagskvällen och med tillhörande underhållning.

Eventet är öppen för alla som är intresserade av mental träning & personlig utveckling.

Eventuell avbokning sker kostnadsfritt fram till 4 veckor innan eventet.
Avbokning 2-4 veckor innan eventet debiteras med 50% av kostnaden.
Avbokning senare än 2 veckor innan eventet debiteras 100 % av kostnaden.

 

Program

16 Mar, 2019

Kommer inom kort!

17 Mar, 2019

Föreläsare

Emma Trygg

 

”Vår styrka växer ur vår svaghet”

Upp emot tio år av Emmas uppväxt bestod av psykisk ohälsa där självhat, panikattacker och rädslor styrde hennes liv. Att prata inför andra människor var det värsta hon visste och varje dag var en kamp mot de inre demonerna. Som sjuttonåring kom Emma för första gången i kontakt med den mentala träningen och det förändrade hela hennes liv. Från att leva ett liv där rädslorna begränsade hennes liv är det idag dem som tar henne framåt.
Idag är Emma 20 år och en av Sveriges yngsta mentala tränare. Hon arbetar som författare och föreläsare genom sitt företag Trygg Coaching och brinner för en värld där fler kan få uppleva den mentala träningens kraft. En föreläsning med fokus på Emmas resa och hur hon med hjälp av mental träning skapat en stark relation till sig själv och fått mentala superkrafter.

HÖR EMMA BERÄTTA HÄR


Christel Land

 

 

 

 


mBraining: ett sätt att få alla hjärnor i spel

Neurovetenskapen har de senaste 15 åren bevisat att vi inte bara har en hjärna, utan tre! Förutom hjärnan i huvudet, som alla känner till, har vi även en hjärna i vårt hjärta och i vårt tarmsystem. Det är ju i sig självt intressant, men vad kan man använda det vetandet till?

Den frågan ställde sig Marvin Oka och Grant Soosalu. Genom att kombinera den senaste neurovetenskapliga forskningen med deras mångåriga expertis inom beteendemodellering har de skapat mBraining, en kraftfull modell för hur intelligensen i alla tre hjärnor kan nås och användas optimalt.

Här får vi en introduktion till mBraining av Christel, som är Trainer och Master Coach inom mBrainings tekniker.

Christel har en passion för växt; personlig växt och företagsväxt. Det intresset har bl.a. lett henne att utbilda sig till Trainer och Master Coach inom mBraining. Hon har utbildat personer i mBraining i hela Skandinavien och driver sitt eget coachingföretag i Köpenhamn. Christel arbetar även som konsult och business coach med mindre och mellanstora företag i hela Europa och som hobby är hon barnboksförfattare. Hon har bl.a. skrivit en barnbok som omvandlar mBrainings tekniker till en lättförstålig modell för barn att använda i sin vardag. Hon är född i Sverige, men bor i Köpenhamn med sin man och två söner.


Kaj Pedersen

 

 

 

 

 

Det börjar med din inställning!

Vad är din mentala grundinställning till din omgivning och allt som sker i den? Uppfattar du att glaset är glaset halvtomt eller halvfullt? Är dina tankar mer positiva eller mer negativa? Din mentala attityd och inställning är på väldigt många sätt avgörande för det du både upplever och det du vill uppnå i livet.

Kaj berättar även om sin egen resa från en tuff tid i skolan, till att använda sitt förflutna som en tillgång till ett bättre liv.

Kaj Pedersen, licensierad mental tränare ,4 barns pappa, ledarskapscoach och föreläsare, menar att det är din inställning som avgör hur du mår, hur du presterar och faktiskt också hur andra ser på dig. Kaj har drygt i två decennier tränat många chefer, medarbetare och idrottsmän till att prestera och må bättre genom mental träning.

Det är din inställning som avgör hur du mår, din prestation och faktiskt också hur andra ser på dig. Mental träning är precis lika viktigt som fysisk träning för att må och prestera bättre. Det gäller att identifiera sitt tankemönster och aktivt bryta eller byta de för att uppnå förändring.
– Kaj Pedersen.


Fler föreläsare kommer!

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 


Hotell

PRISER PÅ ELITE HOTELL

Elite Stora Hotellet i Örebro erbjuder alla SLH:s deltagare förmånliga priser 15-17 mars 2019:

Pris inkl moms och frukost

Standard 1 pers 975:-

Granlit Rum (140 cm säng) 1 pers/ 2 pers 975:-

Superior 1pers/2 pers 1075:-

Deluxe 1 pers/2 pers 1225:-

Boka rum genom att ringa direkt till hotellet på 019 15 69 00 eller maila till reservations.orebro@elite.se och uppge: SLH Vårmöte.

Rummen finns bokningsbara fram till 1 februari 2019 därefter i mån av plats.

Läs mer om hotellet på: https://www.elite.se/sv/hotell/orebro/stora-hotellet/

Varmt välkommen!

 

 

Kontakt

För frågor och information, kontakta

Mikael Unestål

E-post

Tel. 019-33 22 33

Boka här!

OBS! Ange i meddelanderaden eventuella allergier samt vilket föreläsningspaket du anmäler dig till.

Paket 1: Föreläsningar Lördag, fika lördag, lunch lördag, middag lördag kväll. Föreläsningar söndag, fika söndag, lunch söndag. PRIS: 2.100 kr + moms

Paket 2: Föreläsningar lördag, fika lördag, lunch lördag, middag lördag kväll. PRIS: 1500 kr + moms

Paket 3: Föreläsningar söndag, fika söndag, lunch söndag. PRIS: 800 kr + moms

Eventuell avbokning sker kostnadsfritt fram till 4 veckor innan eventet.
Avbokning 2-4 veckor innan eventet debiteras med 50% av kostnaden.
Avbokning senare än 2 veckor innan eventet debiteras 100 % av kostnaden.
anmäla mig tillfå mer info om

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna genomföra kursen/evenemanget och vårt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy