Vårevent 2020

Översikt

Välkommen till Örebro och vårt vårevent/Inspirationshelg 14-15/3. Det blir en helg med spännande föreläsningar, god mat och inspirerande möten.

Som vanligt håller vi till på Elite Hotell. Vi har grymt bra föreläsare även detta år. Vad sägs om Per Holknekt som kommer med helt ny föreläsning och Christina Stielli känd från TV 4 och många fler härliga föreläsare?

PROGRAM VÅREVENTET 2020

Vad tyckte några var det bästa med förra vårmötet?

Josefi Dahlberg: Alla inspirerande föredrag. Den underbart lyxiga miljön. Allt magiska människor. Proffsigt upplägg av eliten. Att komma hem till en stor fest av kärlek och GULD.

Christin Agnemyr: Att få möta alla inspirerande människor samt lyssna till föreläsningen om mBraining.

Camilla Björkander: Det bästa med vårmötet är atmosfären och alla berikande möten som bara händer – på kort tid. Alla härliga människor på samma plats – med den gemensamma upplevelsen av SLH´s olika scenframträdanden – i en bred repertoar ;-) Luncher tillsammans och middag på slottet. Lite av allt en behöver för att ladda om känna sig väl till mods. Fantastisk ledning! Fint ordnat!

Berith Andersson: Det var ett intressant och givande vårmöte och det gav mig ny inspiration och energi. Det var intressanta föreläsningar och Emma Trygg var mycket bra. Det var också givande att träffa både nya och gamla bekantskaper. Jag tyckte det var synd att jag inte kunde vara med under söndagen, eftersom det var flera föreläsningar jag velat hört! Det är alltid lika spännande att höra Lars-Erik han är ju en guru inom mental träning och även Elene är mycket duktig.

 

 

Program

14 Mar, 2020

PROGRAM LÖRDAG 14/3

09.00 – 09.45  Kaffe & Registrering

09.45 – 10.00  Uneståls hälsar välkomna

10.00 – 11.00  Stefan Sandström

11.00 – 11.30  Fika

11.30 – 12.30  Stefan Sandström (forts)

12.30 – 14.00  Lunch

14.00 – 15.00  Johan Cedermark

15.00 – 15.30  Fika

15.30 – 17.00  Christina Stielli

19.00 – 19.30  Fördrink på Örebro Slott

19.30 –             Middag på Örebro Slott

15 Mar, 2020

PROGRAM SÖNDAG 15/3

10.00 – 11.15  Per Holknert

11.15 – 11.45  Fika

11.45 – 13.00  Per Holknert (forts)

13.00 – 14.00  Lunch

14.00 – 15.15  Lisa Kaptein Kvist

15.15 – 15.20  Bensträckare

15.20 – 16.00  Lars-Eric Unestål

Föreläsare

Christina Stielli

Hur gör vi med arbetsglädjen?

En föreläsning om bättre samarbete och bättre resultat.  

Det talas mycket om att ’hitta’ olika saker – hitta lugnet, hitta kraften, hitta arbetsglädjen. Men arbetsglädje går inte att hitta, den går bara att skapa. Tillsammans, genom att inse att det är medarbetarna som skapar arbetsmiljön, och att alla har ansvar för vad vi väljer att bidra med på jobbet. Det är dags att ta glädjen på allvar eftersom man ser direkta kopplingar till mer lojala medarbetare, färre sjukskrivningar, högre produktivitet, bättre samarbeten och bättre resultat. Skaffa hjälp på vägen i form av insikter, konkreta exempel och tankeväckande historier från verkligheten. Förmedlat med en stor portion berättarglädje.

Se Christina i TV4 och andra mediakanaler


Per Holknekt

BUSINESS PUNK 
Att lyckas i affärer är inte bara svårt, det är även kostsamt och riskfyllt.
De flesta arbetar enligt gängse metoder, enligt skrivna recept, för att nå toppen, ändå når bara 1 företag av 10 etableringsfasen.

I ett business-litteratur-gytter av snusförnuft, kollektivförstånd, hallelujaorgier, komplex business-ords-onani och corporate mumbo jumbo saknas nämligen en ohyvlad happy doer som inte räds göra rätt genom att göra fel.

”Business Punk” är en alternativ vägledning kring kombinationen av korrekt akademi och affärsvägval fria från normer och regler.
En konstruktiv bråkstake i rummet som vänder uppochner på protokollen och skapar mycket, med små medel… och en stor skopa ha-roligt.

 


Stefan Sandström

Det blir allt vanligare att människor man möter idag har trauman.  Detta gäller inte bara flyktingar och människor med missbruksproblem, utan även många andra. Mötet med dessa människor ställer särskilda krav på oss eftersom  det kan uppstå plötsliga utagerande beteenden som blir obegripliga för oss om vi inte kan förstå och bemöta traumatiska reaktioner.I sitt föredrag behandlar SS trauma, hur det bildas, bemötande av traumatiserade och hur trauma kan behandlas.

”Stefan Sandström” är legitimerad psykolog och författare som har arbetat med trauma i mer än 35 år. Han är medförfattare till boken ”Motståndskraft” (Carlsson 2012) , med kapitel om trauma och författare till den nyutkomna boken ”Missbruk, trauma och Samsjuklighet” (Gothia 2019). Mer om honom kan man läsa på hans hemsida: www.spfab.se


Lisa Kaptein Kvist

Mental styrketräning och tjockare pannben!
En föreläsning med fokus på hållbar hälsa 
Lisa Kaptein Kvist – int. Lic personlig tränare, kostrådgivare, mental sporttrainer och föreläsare
 
Jag hjälper människor att designa sina liv och skaffa sig en hållbar hälsa. Ofta, väldigt ofta, är motståndet tufft vilket kräver mentala muskler. Hur ser ett sådant träningspass ut?
Varför väljer vi hellre Netflix och chips när vi vet att broccoli, kyckling och knäböj skulle ge ett mycket bättre resultat för hälsan. Är vi korkade eller sitter det helt enkelt i våra gener?         
 
Första steget till förändring är insikt. Här har du klarat första ”farthindret”. Jag tänker tala om mina ”farthinder” och mentala utmaningar, alltifrån ryggskada med förlamning, 28 år som rugbyspelare på elitnivå till hur mentala muskler kan ta dig hur långt som helst.
 
Vill vi utvecklas krävs mod! Mod är en muskel och den kan vi träna upp.
 
Läs mer om mig på www.lisakapteinkvist.se.

Lars-Eric Uneståhl

Epigenetik och kvantfysik – Hur hänger det ihop med mental träning?

Lars-Eric har i den mentala träningen sedan decennier talat om vikten av positiva målbilder, och programmering av det omedvetna. Lars-Eric är en av de viktigaste pionjärerna inom detta fält, och hans arbete ger idag tusentals människor möjlighet att påverka sina liv i den riktning de önskar. Idag är det vedertaget hur viktigt det är i vår personliga utveckling, och välmående och ingår bland annat i fältet epigenetik. I den här föreläsningen visar Lars-Eric Uneståhl kopplingen mellan dagens forskning, inom kvantfysik och epigenitik och den mentala träningen.


Johan Cedermark

Föreläsningen ”Den nya kartan” kommer högst sannolikt förändra ditt perspektiv på vår nutid. Jag har fått förmånen att arbeta i IT-branchen i troligen den mest intressanta tid som vi hittills skådat. Vi lever i en värld av trolleri med gamla ögon mätt. Men sanning och säga tror jag att tiden framför oss kommer bli så otroligt mycket mer fascinerande och bättre än vad vi lägger bakom oss. Här delar jag med mig av mitt perspektiv efter mer än 20 år i teknikbranchen. Vad jag tror vi kan förvänta oss och hur vi kan planera för det. Jag tror vi människor med hjälp av tekniken kommer besegra kanske de flesta sjukdomarna, fler kommer kunna äta sig mätta, vi kommer bli bättre på att vårda vår jord, vi kommer arbeta mindre och smartare, vi kommer underhålla varandra på helt nya sätt och jag tror vi kommer ta oss mot en renare och bättre nutid. Dock inte helt utan utmaningar. Efter du har lyssnat på mig kommer du kanske inte hålla med, men du kommer förstå varför jag tror som jag gör.


Hotell

Elite hotell erbjuder följande priser för våra gäster.
Uppge kod: Unestål vid bokning.

Pris inkl moms och frukost
Standard 1 pers 818:-
Granlit Rum (140 cm säng) 1 pers/ 2 pers 985:-
Superior 1pers/2 pers 1085:-
Deluxe 1 pers/2 pers 1235:-
Kontakt: 019-156900

Kontakt

För frågor och information, kontakta

Mikael Unestål

E-post

Tel. 019-33 22 33

Boka här!

 

Boka och betala i vår webshop här.

Lördag – Söndag – 2300 kr exkl. moms. I priset ingår: Föreläsningar lör-sön, fika lör-sön, lunch lör-sön & middag lördag kväll.

Endast lördag –  1500 kr exkl. moms. I priset ingår: Föreläsningar lör, fika lör, lunch lördag & middag lördag kväll.

Endast söndag –  1200 kr exkl. moms. I priset ingår: Föreläsningar söndag, fika söndag & lunch söndag.

 

OBS!!!

Avanmälan som sker 4 veckor – 15 dagar före eventet återbetalas 100% av avgiften.
Avanmälan som sker 14 – 0 dagar före eventet återbetalas ingen avgift. Du kan överlåta din biljett till någon annan.