Hälsocoachutbildning (Paket 3 block)

Hälsocoach
Hälsocoachutbildning 3 block. För Kurstider se de separata utbildningarna (Internationellt Certifierad Coach, Kostrådgivare & Hälsoinspiratör)
1 modul

Kursfakta

Kursstart
2020-09-01
Anmäl dig senast
2020-08-22
Kurslängd
60 contact hours + projekt efter utbildning
Kursort/adress
Hotell Sentido Punta del Mar, Santa Ponca
Mallorca, Spanien
Max antal deltagare
14
Examinering
Certifiering
Kursform
Live
Kursavgift
61 700 SEK, exl. moms
Momsbefriad
Ja
Info, kursavgift
I kursavgiften ingår certifiering och fika, App med material.
Utbildare/Tränare
Elene Unestål
Lars-Eric Uneståhl

Kursinnehåll

ANMÄL DIG TILL ALLA 3 BLOCKEN OCH FÅ 10% RABATT!!!

Genom ett unikt samarbete med Svenska Näringsakademin kan vi erbjuda en väldigt komplett utbildning för dig som vill jobba med kost, coaching och hälsa!

Vill du jobba med att förändra, utveckla och stärka andra människor hälsa och välmående? Vill du bli – eller är du redan, etablerad inom hälsobranschen och önskar kraftfulla verktyg för att skapa framgångsrika resultat hos dina klienter? Är du nyfiken på vad som driver och motiverar människor och vill hjälpa till att plocka fram och stärka klientens egna inre potential för att nå sina mål och behålla dem?

Unestål Education (f.d.Skandinaviska ledarhögskolan) och Svenska Näringsakademin har slagit ihop sina kvalitetsutbildningar för att tillsammans skapa marknadens mest attraktiva hälsocoach utbildning. Hos oss får du kunskap och träning, och därmed hög kompetens att coacha och vägleda människor till bättre hälsa och ökat välmående. Utbildningen ger dig spetskunskap i ämnet hälsa där vi ser till en helhet med delar som bra mat, kostterapi rörelse, sömn, återhämtning och glädje. De delarna är alla starka komponenter för att eftersträva WHO´s definition på hälsa som är ”ett fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande och inte enbart frånvaro av sjukdom”

Att vara coach, tillsammans med att ha spetskunskapen inom hälsa ger kunskap och verktyg att aktivt lyssna och ställa frågor till klienten för att skapa insikt och motivation. Coachingprocessen hjälper klienten att medvetandegöra sina tankar, känslor och handlingar och skapa insikter kring sina förmågor, beteenden, värderingar och övertygelser. Genom att möjliggöra för utveckling och förändring ges handlingsutrymme och kraftfulla mål kan skapas där du som coach hjälper klienten att skapa målfokus och uthållighet för varaktiga resultat.

Hälsocoachutbildningen
Hälsocoachutbildningen innehåller tre block som startar flera gånger per år. Du väljer själv när du ska påbörja ett block. Du kan välja mellan de datum som finns upplagda på hemsidan.

HÖR EN DELTAGARE BERÄTTA OM KURSEN

Mer info

Mikael Unestål
019-332233
E-post

Kursform

Live

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs

Examinering

Certifiering

Kursupplägg

  • ICC- certifierad coach utbildning – 9 dagar
  • Diplomerad och licensierad kostrådgivare -10 dagar, alt. som distansutbildning.
  • Hälsoinspiratör – 2 dagar.

Mer info

Mikael Unestål
019-332233
E-post

Kursform

Live

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs

Examinering

Certifiering

Trainers

Elene Unestål

Internationellt certifierad ICC Trainer

Elene är bl.a. utbildad ICNLP master trainer, ICC coachtränare, beteendevetare, licensierad mental tränare, kognitiv- och hypnoterapeut. Hon ger genom International Community of NLP (ICNLP), certifieringsutbildningar i NLP ända upp till trainer nivå. Elene driver Skandinaviska Ledarhögskolan som VD och håller utbildningar i kommunikation, hypnos och coaching. ICC har 43 stycken tränare i världen och Elene är en av de två godkända tränarna i Sverige. Den andra godkända tränaren är Lars-Eric Uneståhl vilket ger SLH ensamrätt att certifiera kursdeltagare enligt ICC´s riktlinje.

Lars-Eric Uneståhl

Internationellt certifierad ICC-Trainer

Lars-Eric startade den första högskoleutbildning i mental träning i början av 90-talet och utbildningen i mental träning blev populär på flera av de svenska högskolorna. Han har också infört utbildningen som gästprofessor i Australien, Kanada, Kina, Indien och Ryssland. Han startade 1990 en privat Högskola, Skandinaviska Ledarhögskolan som fokuserar på utbildning i Mental Träning, Coaching, NLP, Hypnos, Mindfulness som ger en integrerad strategi för personlig utveckling och Problemlösning.Tränat många internationella idrottsstjärnor och jobbar med internationella storföretag. Blivit utsedd av tidningen Chef som en av 100 personer som under de senaste 50 åren förändrat svenskt ledarskap för alltid med utbildningen Licensierad metal tränare.

Boka utbildning

Välj nedan om du vill anmäla dig

... eller bara vill få mer information innan du bestämmer dig.anmäla mig tillfå mer info omOBS! Om faktureringsadress är samma som utdelningsadress, skriv: "Samma som utdelningsadress".

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna genomföra kursen/evenemanget och vårt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy

Mer info

Mikael Unestål
019-332233
E-post

Kursform

Live

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs

Examinering

Certifiering

Ladda ner broschyrer

Hälsocoachutbildning (Paket 3 block)