Boka ”The coaching movie”

  • Av Unestål Mikael
  • Event
  • Publicerat den 14 sep 2016

Översikt

Just nu spelas en film in i Hollywood som heter The coaching movie den ska slutföras i mars och lanserar på alla biografer i höst! Målet med filmen är att nå 1 miljon människor och för att förbättra människors liv med coaching. Filmen är en dokumentär med riktiga coachingklienter. Filmens skapare är Patryk och Kasya Wezowski och medskapare är ingen mindre än Betsy Chasse en av Hollywoods duktiga producenter och filmskapare och medförfattare till bestsellern What a bleep do we know.( vad vet vi egentligen)

Lars-Eric Uneståhl har fått ett unikt erbjudande att vara med i filmen som expert och får beskriva hur fantastiskt bra Mental träning passar ihop med Coaching!! Detta kommer gynna oss alla som jobbar inom området Personlig utveckling. Lars-Eric platsar verkligen i filmen med storheter inom coaching som Marshall Goldsmith, Jack Canfield, Cherie Carter-Scott, med många fler.

Vilken hyllning till Lars-Eric Uneståhls arbete och för världen att upptäcka kombinationen mental träning och coaching!

Kolla hemsidan där livecoaching läggs ut kontinuerligt. Mycket spännande att följa http://coachingmovie.com/

SLH erbjuds endast 800 unika filmer med Lars Eric Uneståhl på omslaget och med Svensk text ,ni får nu första chansen att köpa filmen! Du beställer och betalar den nu på direkten och får den levererad under 2017. Vilken bra present till någon du gillar eller varför inte en julklapp till anställda?

Du som SLH:are kan endast beställa och betala fram till den 28 feb sedan går chansen ut till allmänheten att köpa den. Du får köpa hur många du vill. PRIS 325 kr/st inkl.moms.

Först till kvarn är det som gäller !!!! Så snabba på innan de tar slut.

Bästa Hälsningar
Elene Uneståhl

Kontakt

För frågor och information, kontakta

Mikael Unestål

E-post

Tel. 019-33 22 33

Boka här!

Pris: 325 kr inkl.moms
anmäla mig tillfå mer info om

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna genomföra kursen/evenemanget och vårt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy